Officier Stempher verzoekt verwijdering aan websites.

Bij het opstellen van de dagvaarding in hoger beroep heb ik diverse websites aangegeven waar de informatie te vinden was (en zelfs nog steeds te vinden is) aan de hand van deze dagvaarding hebben diverse partijen aan mij kunnen bevestigen dat ze inderdaad verzoeken hebben ontvangen om de informatie te verwijderen.

Opmerkelijk hieraan is dat de officier van justitie, mr. L.N. Stempher, deze e-mail(s) zelf heeft verzonden aan partijen en hierbij het vonnis voegt wat is gewezen in de zaak tegen Martin Kok. De Staat der Nederlanden / het Openbaar Ministerie heeft op 5 april 2016 het vonnis tegen Martin Kok van 4 april 2016 laten vertalen in het Engels en verzoekt om te de documenten te verwijderen overeenkomstig het vonnis gewezen tegen Martin Kok.

De betreffende officier zal deze e-mail ongetwijfeld hebben verzonden uit een juridisch subjectief geloof gelijk te hebben wat de meeste officieren van justitie niet vreemd is. Echter is de e-mail weinig effectief en praktisch.

Onderstaande de e-mail van mr. Stempher:
mail officier mr Lars Stempher


Het Openbaar Ministerie laat telefonisch weten dat er inderdaad e-mail aan personen en/of organisaties zijn verzonden om de stukken offline te krijgen.

Sebastiaan Beens